Calculatie volledige binnen- en buitenschilderwerk Old Hickoryplein Maastricht

Overzichtelijk
Betrouwbaar
Professioneel

Old Hickoryplein Maastricht

Voor een van mijn trouwe klanten in het Limburgse heb ik het binnen en buiten schilderwerk van het Old Hickoryplein in Maastricht mogen calculeren. Grotendeels vanaf pdf’s met Bluebeam Revu, maar ook deels op locatie ingemeten en gebruikt gemaakt van bestaande informatie. De klant heeft de opdracht gewonnen en inmiddels met succes uitgevoerd!

LMcalculatie heeft regelmatig nieuwbouw en renovatie/onderhoud opdrachten in Limburg. Valt Limburg ook binnen uw werkgebied? Neem dan contact met mij op om op de hoogte te blijven! Wellicht ben ik al aan het werk aan een project die u nog moet calculeren! Indien dat het geval is, dan kunnen de kosten over de verschillende aanvragers worden verdeeld.

Te veel aanvragen en niet
genoeg capaciteit? Neem
dan eens contact met mij op!

Hans Schults Schults Nederland

De samenwerking met Luuk loopt voorspoedig, hij is altijd bereid om een oplossing te bedenken voor planningsvraagstukken die veelal door de deadline van klanten ontstaan. Flexibel, nauwkeurig en in goed overleg zijn de steekwoorden!

Roger Golsteijn Schildersbedrijf Heythuysen

De calculaties van Luuk zijn duidelijk, gespecificeerd per onderdeel en inclusief aanvullende tekeningen, foto’s en opmerkingen. LMcalculatie is goed telefonisch en per E-Mail bereikbaar en bij vragen krijg je snel reactie. Wij kunnen LMcalculatie zeker aanraden.