Calculatie nieuwbouw Leytsche Hof in Leidschendam

Overzichtelijk
Betrouwbaar
Professioneel

Nieuwbouw project Leytsche Hof in Leidschendam.

Dit nieuwbouw project is gecalculeerd vanaf pdf’s met Bluebeam Revu. Alle metingen zijn zichtbaar gemarkeerd en gemeten op de tekeningen zodat mijn klant visueel kan zien waar, wat en hoeveel er gerekend is. Daarnaast wordt er een uitgebreid Word bestand met de gerekende onderdelen, niet gerekende onderdelen en de behandelingen opgesteld. Dit Word document is in een handomdraai om te zetten naar een offertebrief. En uiteraard worden ook de hoeveelheden aangeleverd, in dit geval in Topcalc van Bartels Datastore. De hoeveelheden kunnen alternatief in een een Excel bestand aangeleverd worden.

Gebruikt u andere software? Geen probleem! We vinden samen een oplossing. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Te veel aanvragen en niet
genoeg capaciteit? Neem
dan eens contact met mij op!

Hans Schults Schults Nederland

De samenwerking met Luuk loopt voorspoedig, hij is altijd bereid om een oplossing te bedenken voor planningsvraagstukken die veelal door de deadline van klanten ontstaan. Flexibel, nauwkeurig en in goed overleg zijn de steekwoorden!

Roger Golsteijn Schildersbedrijf Heythuysen

De calculaties van Luuk zijn duidelijk, gespecificeerd per onderdeel en inclusief aanvullende tekeningen, foto’s en opmerkingen. LMcalculatie is goed telefonisch en per E-Mail bereikbaar en bij vragen krijg je snel reactie. Wij kunnen LMcalculatie zeker aanraden.